لیست اختراعات علی عباسی
اتوي برقي با مصرف توان متوسط تا 2500 وات از ابزارهاي پرمصرف محسوب ميشود كه توسط اكثر خانواده ها مورد استفاده قرار ميگيرد. مصرف بالاي برق اتو مربوط به المنت حرارتي آن است زيرا انرژي الكتريكي را به انرژي حرارتي تبديل ميكند. اتوي خشك گازي تغذيه شونده با گاز شهري اختراعي است كه بطور كامل تغذيه اتو را از شبكه توزيع برق مجزا ميسازد. در اين اتوي خشك، حرارت لازم براي گرم كردن المنت حرارتي به جاي برق شهري از يك باكس ابداعي كوچك گاز شهري تعبيه شده در زير المنت حرارتي تامين ميگردد و در عين حال يك سيستم ابداعي نيز براي كنترل حرارت محفظه اتو، ايمني آن را تامين مينمايد. مزاياي اين اختراع عبارتند از حذف مصرف بالاي برق شهري لازم جهت گرم كردن المنت حرارتي و به جاي آن گرم نمودن المنت با يك ريل شعله كوچك فقط با مصرف اندكي گاز شهري و كاهش چشمگير هزينه توليد و بهره برداري از اتوها به دليل حذف سيستم برقي آنها و عدم تغذيه با شبكه برق شهري كه منجر به كاهش زياد تلفات انرژي الكتريكي در بخش توزيع برق نيز خواهد شد.
سشوار از ابزارهاي الكتريكي پرمصرف محسوب ميشود. سشوار با سوخت گاز مايع و ايزوله از شبكه برق اختراعي است كه تغذيه سشوار را از شبكه توزيع برق مجزا ميسازد. در اين سشوار، توان الكتريكي مورد نياز موتور DC سشوار از طريق يك باتري سبك قابل شارژ تامين ميشود و مهمتر از آن، حرارت لازم براي گرم كردن المنت حرارتي سشوار به جاي برق شهري از يك محفظه كوچك گاز مايع تعبيه شده در زير المنت حرارتي سشوار تامين و كنترل ميگردد كه مزاياي اين جايگزيني عبارتند از 1- حذف مصرف بالاي برق شهري لازم جهت گرم كردن المنت حرارتي و به جاي آن گرم نمودن المنت با يك ريل شعله كوچك فقط با مصرف اندكي گاز مايع، 2- قابليت حمل و نقل و استفاده آسان از سشوار در همه اماكن، 3- امكان شارژ مجدد آسان باكس گاز و 4- كاهش هزينه چشمگير توليد و بهره برداري از سشوارها به دليل حذف سيستم برقي آنها و عدم تغذيه با شبكه برق شهري كه منجر به كاهش تلفات انرژي الكتريكي در بخش توزيع برق نيز خواهد شد. (سند به شماره 003513 الف/92 در تاريخ 1398/08/27 صادر شد)
تا كنون انواع مختلفي از ماشينهاي خورشيدي ساخته شده است. به تعداد محدودي نيز ماشين بادي در دنيا وجود دارد، حتي ادعاي ساخت خودروي با سوخت آب نيز بدون اثبات اتفاق افتاده است، اما تاكنون خودرويي كه قابليت تغذيه همزمان از هر سه نوع انرژي آب و باد و خورشيد را دارا باشد به دنياي فناوري معرفي نشده است. تركيب همزمان خروجي سه انرژي بر روي خودرو نيازمند طراحي ها، كنترل و ابتكاراتي كاملا متفاوت با انواع ماشينهاي صرفا خورشيدي، آب سوز و يا صرفا بادي است كه در فايلهاي ضميمه شده به آن پرداخته شده است. (سند به شماره 003799 الف/92 در تاريخ 1398/10/30 صادر گرديد)
طراحي و ساخت دستگاه حفاري ،شيار زني ، زه كشي و لوله گذاري پشت تراكتوري
سیستم حركت بسیار آهسته تراكتور جهت زهكشی و لوله گذاری
تهيه گرافن نيتروژن دار از روش سنتز يك مرحله اي از مواد پليمري. در اين روش ها علاوه بر سختي بالاي فرايند، داراي بازدهي پايين بوده و همچنين غير قابل صنعتي شدن مي باشند. ما در اين اختراع با تنظيم نسبت ها در كوپليمر، وزن مولكولي و غلظت در حالت محلول به گرافن هايي با كيفيت بالا دست پيدا كرديم. با استفاده از اين روش گرافن به صورت يك پارچه روي يك سطح سنتز شد كه در مقياس بالا نيز قابل انجام مي باشد.
آنچه بحران آب را در ايران بيش از پيش تشديد ميكند نبود مديريت بهينهي مصرف آب در بخش هاي مختلف است. به عنوان مثال در كشور شناخت كافي براي مصرف آب در بخش كشاورزي وجود ندارد. در سيستم جامع طراحي شده، كنتور آب، ميزان مصرف آب خانوار(بخش صنعت، كشاورزي) را بصورت لحظه به لحظه در حافظه دائمي خود ذخيره كرده و اطلاعات ذخيره شده را بصورت بيسيم به مركز داده شركت آب و فاضلاب ارسال ميكند. بدين ترتيب نياز به مراجعه حضوري مأمور براي قرائت كنتورهاي آب و چاپ قبض كاغذي نيست. زيرا هر خانوار ميتواند ميزان مصرف و بهاي آب مصرفي خود را در بازههاي زماني دلخواه بصورت نمودار گرافيكي روي نمايشگر ديجيتال مشاهده نمايد. يكي از مزيت هاي مهم اين طرح اين است كه هر خانوار( صنعتگر، كشاورز) ميتواند ميزان مصرف آب خود را با ميزان مصرف ساير خانوارهاي (منطقه، شهر يا كشور) مقايسه نموده و رتبه كل خود را ملاحظه نمايد. همچنين اين سيستم بصورت خودكار به مشتركين متخلف كه مصرف بيش از حد مجاز دارند اخطار داده و درصورت لزوم بدون نياز به مراجعه حضوري مأمور، آبِ اين مشتركين را قطع نمايد.
اختراع حاضر به روش ساخت كاتاليست پنتوكسيد واناديم براي تبديل دي اكسيد گوگرد به تري اكسيد گوگرد اختصاص دارد. اين كاتاليست در واحدهاي سنتز اسيد سولفوريك كاربرد دارد ضمن آنكه با اندكي تغييرات به كاتاليست توليد انيدريد فتاليك قابل تبديل است توليد كاتاليست واحد اسيد سولفوريك جهت تبديل SO2به SO3 با پايداري حرارتي بالاتر (هرگاه حجم حفره افزايش يابد پايداري حرارتي به تناسب آن به دليل عدم تشكيل نقاط داغ افزايش مييابد كه در اين اختراع حجم حفرات از 45/0 به 55/0 ميلي ليتر بر گرم افزايش يافته است) ضريب جذب سطحي بيشتر (افزايش جذب SO2 براساس حضور مقادير بالاتر فلز قليايي و قليايي خاكي در كاتاليست و قلياييت بيشتر سطح مطرح است) و قيمت ارزان تر (درحدود 10%) هدف اصلي اين پتنت است. به اين منظور از تركيب واناديم پنتوكسيد، پايه كاتاليست و ارتقادهنده هاي ساختاري و الكتروني جهت تقويت مقاومت دمايي و سهولت انتقال الكترون به آن افزوده شده است.
در يخچال و فريزر با تكنولوژي LED، چراغ هاي LED در طبقات افقي داخلي يا ديواره هاي داخلي يا در سيستم گردش هواي داخلي يخچال يا فريزر به كار برده ميشود. كه از طريق يك سيستم كنترلي الكترونيكي يا الكتريكي، چراغ هاي داخلي را ميتوان به صورت تكي يا جمعي خاموش و روشن كرد يا شدت نور آن را تنظيم نمود. از آنجا كه محيط داخل يخچال و فريزر بسته و بدون نور مي باشد، امكان رشد هر گونه قارچ يا باكتري موجود مي باشد و منجر به فساد زودرس ميوه، سبزي، گوشت و ساير خوراكي ها ميگردد. با استفاده ازاين تكنولوژي مي توان زمان نگهداري ميوه، سبزيجات، گوشت و ساير خوراكي ها در داخل يخچال و فريزر را نسبت به حالت بدون نور افزايش داد.
اين اختراع به اين دليل به وجود آمد كه يك پيكربندي جديدي از ماشين سوييچ رلوكتانس دواستاتوره (DSSRM) است. اين اختراع مبتني بر بهينه سازي نيروهاي حركتي مي باشد كه منجر به نوعي بهينه سازي در تبديل هاي انرژي الكترومكانيكي مي شود. اين ماشين الكتريكي داراي مزيت هايي چون چگالي گشتاور بالا ، توان بالا و وزن سبك نسبت به توانايي هاي آن مي باشد. اين اختراع مي تواند در خودروهاي برقي و وسايلي كه نيروي محركه الكتريكي توليد مي كنند به كار گرفته شود.
موارد یافت شده: 33